Amb aquesta nova campanya, el BLOC Compromís de Vinalesa continuem el nostre treball polític en positiu, on tot el món pot participar i utilitzant les noves ferramentes tecnològiques al nostre abast d’una manera amable i respectuosa per què l’únic objectiu és que entre totes i tots (totxs) fem de Vinalesa un poble millor per a viure.

La dinàmica és ben senzilla i consisteix en situar al mapa els punts on on hem observat alguna incidència o anomalia pel que fa al mobiliari urbà o a la presència d’elements que entorpeixen la normalitat. Així a més de facilitar les tasques als serveis municipals encarregats de trobar solució a aquestes incidències, també volem contribuir a conscienciar la ciutadania de la importància de trobar-se amb un entorn agradable i que permeta una bona convivència.

Per tant som els mateixos veïns i veïnes els qui dinamitzem aquesta campanya, enviar-nos les fotos (per correu –[email protected]– o per Facebook o per qualsevol altre mitjà) i especificant l’anomalia. Nosaltres les penjarem al mapa respectant la vostra confidencialitat i ens comprometem a fer-les arribar a la regidoria d’urbanisme de l’ajuntament. Aquesta iniciativa però no significa que també pugueu presentar la vostra reclamació directament a l’ajuntament. També volem incloure la data de quan han sigut solucionades les demandes així com la foto corresponent.