Plenari extraordinari del 14 de febrer

El passat dimarts 14 de febrer se celebrà un plenari extraordinari per tal d’aprovar una proposta de suport a les organitzacions sindicals i la sol·licitud de retirada del decret 1/2012 del Consell, que inclou les retallades en el sector públic com a mesura de reducció del dèficit al País Valencià. El document, signat per les principals organitzacions sindicals, fou aprovat per majoria absoluta amb els vots del BLOC Compromís i el PSOE. El PP, per contra, s’abstingué.

Després d’esta votació, l’alcalde explicà la situació en què es troben les conversacions amb l’Ajuntament de València en referència a la línia 36 de l’EMT. Segons explicà, el passat 25 de gener es va reunir amb el regidor de l’Ajuntament de València, Alfonso Novo, dos tècnics i un assessor. Per continuar donant este servei asseguraren que l’Ajuntament de Vinalesa hauria de pagar 100.000€. Recordem que actualment en paguem 11.000, fruit del conveni que té l’Ajuntament de Vinalesa i el de València des de l’any 1992.

Front esta quantitat, que nosaltres també considerem desmesurada, l’alcalde va llançar diverses propostes, que van des de la reducció d’horaris, fins a l’adaptació de la línia 16 fins a Vinalesa, o l’estudi de rutes alternatives. Estes propostes, que teòricament haurien de ser estudiades, encara no han rebut cap resposta.

En este sentit, el nostre regidor intervingué perquè les forces polítiques de Vinalesa, utilitzen la representació institucional que tenen tant a l’Ajuntament de València com a les Corts Valencianes per fer possible la continuïtat del transport públic a Vinalesa, en cas que les propostes presentades siguen rebutjades.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *