Reunió sobre el 36 amb Compromís per València

El nostre regidor Ferran Pardo es reuneix amb Giuseppe Grezzi, de Compromís per València, a l’Ajuntament del Cap i Casal, per tal discutir i treballar de manera coordinada i conjunta pel futur de la línia 36 de la EMT i del transport públic a Vinalesa. Ferran Pardo ha traslladat als companys de València la preocupació del BLOC-Compromís de Vinalesa i del veïnat del nostre poble per la possible pèrdua de l’únic mitjà públic de transport mínimament de qualitat així com la irresponsabilitat que suposaria deixar als més de 3.000 habitants de Vinalesa sense aquest servei.

Tant el nostre regidor com Giuseppe Grezzi han coincidit en qualificar la xifra de 100.000 €, que el regidor popular Alfonso Novo i l’EMT demanen a l’Ajuntament de Vinalesa, de desproporcionada i poc ajustada a la realitat econòmica municipal, així com abusiva pel fet que a tan sols quilòmetre i mig estan les Cases de Bàrcena, ja dins del terme municipal de València. Així doncs s’ha pres la decisió de reclamar els suposats informes que avalen aquesta xifra tant al plenari municipal de València com al Consell d’Administració de l’EMT,apostar pel manteniment de la línia 36 i dirigir les nostres demandes cap a l’Agència Valenciana de Mobilitat, organisme autonòmic competent en matèria de transport i responsable de la mobilitat metropolitana, perquè garantisca mitjançant un acord o un conveni el transport públic i de qualitat al nostre poble.

Arxivat en: Mobilitat i transport

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *