Es convoca una sessió plenària extraordinària i urgent per demà 28 de marça les 20.30. En acabar es farà el ple ordinari.La convocatòria del ple extraordinari inclourà l’aprovació si s’escau del pla d’ajust de l’Ajuntament de Vinalesa regulat en el decret llei 4/2012 de 24 de febrer, pel qual es determinen obligacions d’informació i procediments necessaris per establir un mecanisme de finançament per al pagament als proveïdors de les entitats locals.

A proposta de l’Ajuntament i aprovat per tots els grups municipals el plenari ordinari de març que coincidia amb la vaga general, es realitzarà el proper dimecres 28 a les 20.45 amb els següents punts dins de l’ordre del dia:

1er Aprovació si s’escau acta sessió anterior.

2n Aprovació si s’escau, ratificació resolució d’alcaldia sobre la data de celebració de la sessió plenària ordinària.

3er Aprovació si s’escau de la moció del grup BLOC Compromís contra la brutalitat policial.

4rt Aprovació si s’escau de la moció del grup BLOC Compromís sobre ajudes al transport públic dels joves.

5é Aprovació si s’escau de la proposta del grup BLOC Compromís sobre declaració institucional de rebuig a l’acord d’associació entre la UE i el Marroc.

6é Aprovació si s’escau de la moció del grup PSPV-PSOE sobre la retirada del reial decret de mesures urgents per la reforma del mercat laboral.

7é Aprovació si s’escau de la cessió de ús i gaudi de superfícies a favor d’Iberdrola Distribución Eléctrica S.A.U per ubicació de centre de seccionament i centre de transformació en el sector industrial de Vinalesa.

8é Informació sobre la relació certificada d’obligacions pendents de pagament remesa al Ministeri d’Hisenda, d’acord amb el RD 4/2012 de febrer, pel qual es determinen obligacions d’informació i procediments de pagament als proveïdors de les entitats locals.

9é Informació de resolucions d’alcaldia.

10é Estat d’execució del pressupost.