Ferran Pardo i el col·lectiu del BLOC-Compromís han mantingut diverses reunions, tant amb l’equip de govern socialista com amb l’EMT i l’Agència Valenciana de Mobilitat per tal de discutir i trobar una eixida al futur del transport públic al nostre poble.

El passat divendres 18 de maig membres del col·lectiu local del BLOC-Compromís amb Ferran Pardo al capdavant ens reuniem a l’ajuntament amb l’alcalde, alguns regidors del govern socialista i militants locals del PSOE per tal de tractar la qüestió del transport públic. En la reunió, exposàrem les idees que incloguérem al darrer l’InfoBLOC on deixàrem constància del nostre posicionament. Per una banda, oposar-se al pagament dels 100.000€ que exigeix l’Ajuntament de València per mantindre el 36 i per una altra, els aspectes que cal tindre en compte alhora de negociar un nou servei amb l’Agència Valenciana de Mobilitat (AVM) que són els següents:

– L’horari del nou servei d’autobús ha de cobrir una franja horària el suficientment ampla per tal de garantir les necessitats dels treballadors i treballadores de Vinalesa.

– Els caps de setmana s’han d’incloure al nou conveni

– Les tarifes per als usuaris han d’estar integrades amb les de l’EMT, el Metro i el MetroBus

– La connexió amb l’EMT (en principi a les Cases de Bàrcena) ha d’estar garantida.

– L’aportació econòmica de l’ajuntament en el nou conveni ha de ser el més ajustada a la realitat pressupostària local.

Decidírem mantindre un contacte constant per tal d’abordar este problema i en la mesura del possible negociar una alternativa amb l’Agència de Mobilitat que comptara amb el suport almenys dels dos grups municipals.