Junta de la Fundació Pere Bas

El passat dimecres 23 de maig se celebrà la Junta de la Fundació Pere Bas.

A la reunió es va tractar la qüestió referent als camps de la Devesa. A la Junta anterior s’havia decidit per majoria i amb l’abstenció del nostre regidor i el regidor del PP, la contractació dels serveis d’un assessor jurídic per tal d’abordar la situació de paralització en què es troben els terrenys. A partir d’aquell moment, l’assessor jurídic es posà a treballar per tal que l’empresa en cas de mantindre la paralització de l’edificació indemnitzara la fundació pagant trimestralment uns interessos.

El passat dimecres, però, el President de la Fundació informà que l’empresa Rover Alcisa s’ha negat a negociar cap acord amb la Fundació. Front esta situació d’estancament i per unanimitat de tots els patrons, es va decidir autoritzar el President de la Fundació perquè executara l’aval bancari.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *