El ple extrordinai del passat 31 de maig, havia estat sol·licitat pel Partit Popular de Vinalesa i en l’ordre del dia es demanava comptes a l’equip de govern sobre diverses qüestions.

Al ple intervingueren tant l’alcalde com el regidor d’educació i cultura.

Sobre la unitat d’actuació núm. 5 s’explicà que està pendent d’una reparcel·lació que implica la mercantil Gespais i la Séquia de Montcada.

Sobre la unitat d’actuació núm. 11.1 s’explicà que estava previst finalitzar-ho al mes de maig de l’any passat i que s’havia presentat un recurs de penalització.

Sobre la unitat d’actuació núm. 11.2 es comentà que està pendent d’iniciar-se la fase de reparcel·lació.

Sobre l’EMT i el transport públic s’informà que s’han reunit dues vegades amb l’Ajuntament de València i dues vegades amb l’Agència Valenciana de Mobilitat. L’alcalde també comentà que l’Ajuntament de València encara no ha enviat cap document a l’Ajuntament de Vinalesa i que l’Agència Valenciana de Mobilitat ha plantejat dues alternatives. A més explicà que en el moment en què hi haja una proposta concreta, informarà al ple.

Sobre l’IBI informà que el passat 22 de maig l’Ajuntament havia demanat al cadastre la revisió, després que en el passat ple ordinari s’aprovara esta mesura.

Sobre el centre de salut, s’explicaren les reunions que havia mantingut l’Ajuntament durant els darrers anys i s’informà que ja feia un any que havien comunicat a l’òrgan competent la possibilitat de traslladar el servei al nou centre.

Sobre el polígon industrial es comunicà que està pendent de la desviació de les línies d’Iberdrola.

Sobre l’escoleta s’informà que per al curs que ve s’han cobert  51 places i s’especificaren les quantitats corresponents a subvencions i ajudes a les famílies. Finalment, el regidor d’educació i cultura explicà que les dues queixes que s’havien presentat a l’Ajuntament ja havien estat contestades. La primera corresponia a la millora del pati i la segona al preu de l’escola d’estiu.