El proper dijous 31 de maig, a les 20.00 hores, se celebrarà un ple extraordinari amb els següents punts dins de l’ordre del dia:

1. Aprovació si s’escau de l’acta de la sessió anterior.

2. Informe situació administrativa i gestions realitzades per l’equip de govern en l’expedient de desenvolupament de la unitat d’actuació núm. 5 del PGOU de Vinalesa.

3. Informació de situació administrativa i gestions realitzades per l’equip de govern en l’expedient de desesenvolupament de la unitat d’actuació núm. 11.1 de PGOU de Vinalesa.

4. Informació de situació administrativa i gestions realitzades per l’equip de govern en l’expedient de desesenvolupament de la unitat d’actuació núm. 11.2 de PGOU de Vinalesa.

5. Informe de gestions realitzades respecte al transport públic en Vinalesa (EMT, Agència Valenciana de Mobilitat, Empreses Privades, etc)

6. Informe de gestions realitzades respecte a l’acord plenari sobre petició de revisió dels valors cadastrals de l’IBI.

7. Informe situació administrativa del nou centre de salut i gestions realitzades per la seua obertura.

8. Informe situació administrativa i gestions realitzades per la finalització de la urbanització del polígon industrial.

9. Informe de la situació de l’escola infantil municipal. Matriculació, queixes i cost per l’Ajuntament (anys 2011 i 2012)