El proper 28 de juny a les 20:45 se celebrarà el ple ordinari, amb el següent ordre del dia:

1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

2. Aprovació, si s’escau, de la moció presentada pel BLOC Compromís pels drets dels col·lectius LGTB.

3. Aprovació, si s’escau, de l’acceptació de la delegació per contractar l’obra del PPOS 2012.

4. Aprovació, si s’escau, de les festes locals de 2013.

5. Aprovació, si s’escau, del reglament regulador de les cerimònies d’acolliment civil i funcionament del registre municipal d’acolliments civils de l’Ajuntament de Vinalesa.

6. Aprovació, si s’escau, del reglament d’ús de l’espai cultural “La Nau” de Vinalesa.

7. Aprovació, si s’escau, de la modificació de l’ordenança reguladora de la taxa per prestació de serveis o realització d’activitats de la piscina municipal.

8. Aprovació, si s’escau, de la modificació de l’ordenança reguladora de la taxa per la prestació de serveis o realització d’activitats de gimnàs municipal i activitats esportives.

9. Aprovació, si s’escau, de la modificació de l’ordenança reguladora de la taxa per la utilització de les insta·lacions esportives.

10. Aprovació, si s’escau, de l’adhesió de l’Ajuntament de Vinalesa al sistema de contractació centralitzada estatal de la direcció general de patrimoni de l’Estat.

11. Aprovació, si s’escau, de la modificació de l’ordenança reguladora de la taxa per la prestació de serveis o la realització d’activitats educatives i culturals.

12. Donar comptes de la liquidació del pressupost de 2011.

13. Donar comptes de l’informe d’intervenció de data de 18 de juny de 2012 sobre avaluació del compliment de l’objectiu d’estabilitat pressupostària a la vista de la liquidació del pressupost general per a l’any 2011 i de verificació de  l’ acompliment del pla econòmic financer de reequilibri 2011 – 2013.

14. Donar comptes de les resolucions d’alcaldia.

15. Estat d’execució del pressupost.

16. Precs i preguntes.

Des del BLOC Compromís de Vinalesa, presentarem dues mocions més. Una demanant que s’estudie la possibilitat que l’Ajuntament de Vinalesa es declare insubmís a la nova reforma laboral i una altra, en defensa d’un model plurilingüe per al sistema educatiu valencià que ens ha fet arribar Escola Valenciana.