Donem suport a la vaga del 14 de novembre

Des del BLOC Compromís de Vinalesa donem suport a la vaga ciutadana del proper 14 de novembre. La vaga laboral i social, convocada a diversos estats europeus pretén ser una resposta ciutadana a les mesures d’austericidi i les polítiques neoliberals, impulsades des de la Unió Europea i diversos organismes internacionals, que són aplicades per la majoria dels governs del sud d’Europa.

Més informació:

Compromís presenta una esmena a la totalitat del pressupostos de l’estat espanyol, que inclou no pagar el deute generat pel sistema financer i que pretenen fer pagar a la ciutadania mitjançant polítiques antisocials impulsades pel Fons Monetari Internacional, el Banc Central Europeu i la Unió Europea, amb el vist i plau de l’anterior govern espanyol del PSOE i l’actual del PP.

Consulta els manifests de la Cimera Social del País Valencià:

Manifest General de la Cimera Social del País Valencià 

Manifest per al comerç i persones autònomes

 

Arxivat en: Moviments Socials, Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *