Per un reglament de normalització lingüística

La manca de normalitat en la comunicació interna de l’Ajuntament pel que fa a l’ús del valencià, així com la necessitat d’apostar en el nostre poble per la normativització i i el foment de llengua pròpia, ens han portat al BLOC Compromís de Vinalesa a plantejar la qüestió de la normalització lingüística des que entràrem a l’Ajuntament. Així, hem demanat que les actes dels plens i del PASIV es facen també en valencià i que la comunicació de l’Ajuntament amb el nostre grup municipal siga en la llengua pròpia de Vinalesa.

En el proper ple ordinari de desembre, donarem un pas més, demanant a l’equip de govern que redacte un esborrany de reglament sobre normalització lingüística.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *