El pròxim dijous  se celebrarà a les 20.45 hores el ple ordinari de juny amb el següent ordre del dia:

1r. Aprovació acta de la sessió anterior.

2n. Aprovació, si és procedent, declaració de parcel·la sobrant sotuada en la plaça Pou de Sant Vicent, cantó prolongació del carrer Fontabella de Vinalesa.

3r. Aprovació, si és procedent, acceptació de la delegació per contractar obra del pla de camins rurals 2013.

4t. Aprovació, si és procedent, reconeixement extrajudicial de crèdits de l’Ajuntament de Vinalesa.

5é. Aprovació, si és procedent, modificació de crèdits per suplement de crèdits en el pressupost de l’Ajuntament de Vinalesa.

6é. Resolució d’al·legacions i aprovació definitiva, si és procedent, del reglament d’ús de l’espai cultural “La Nau” de l’Ajuntament de Vinalesa.

7é. Aprovació, si és procedent, moficació de l’ordenança reguladora de la taxa per la prestació de serveis o realització d’activitats de la piscina municipal.

8é. Aprovació, si és procedent, moficació de l’ordenança reguladora de la taxa per la prestació de serveis o realització d’activitats de gimnàs municipal i activitats esportives.

9é. Aprovació, si és procedent, moficació de l’ordenança reguladora de la taxa per la utilització d’instal·lacions i utensilis municipals.

10é. Aprovació, si és procedent, moficació de l’ordenança reguladora de la taxa per la prestació de serveis o realització d’activitats educatives i culturals.

11é. Aprovació, si és procedent, reclamació a la Generalitat Valenciana del pagament del deute pendent amb l’Ajuntament de Vinalesa.

12é. Aprovació, si és procedent, memòria projecte del taller d’ocupació “Dissenya a Vinalesa”.

13é. Dació de comptes de resolucions d’alcaldia.

14é. Estat d’execució del pressupost.

15é. Precs i preguntes.