El passat 26 de setembre se celebrà una nova sessió ordinària.

El ple aprovà per majoria absoluta el compte general de l’exercici 2012. També s’aprovaren per unanimitat fixar les festes locals per a l’any 2014, que seran el 13 i el 14 d’octubre.

El següent punt de l’ordre del dia, feia referència a l’acceptació de la delegació per a contractar l’obra del pla d’actuacions programades (PAP) 2013. Com s’explicava al Es fa saber d’agost, l’objectiu de l’equip de govern és crear un parc i una zona verda a la vora del barranc del Carraixet. La primera fase de l’obra es finançarà amb 48.000€ de la Diputació de València. Previsiblement, el PPOS (subvenció anual de 50.000€ de la Diputació) de l’any que ve es destinarà també a esta zona. La proposta per acceptar la delegació per contractar esta primera fase fou aprovada per majoria absoluta amb els vots del PSOE i el nostre, mentre el PP s’abstenia.

L’aprovació del 5é punt de l’ordre del dia (modificació de crèdits per transferència de crèdit en el pressupost de l’Ajuntament de Vinalesa), feia efectiva la nostra esmena al pressupost de 2013 per reduir el pressupost de festes en 6.000€ i destinar-ho a les famílies amb menys recursos per fer front al pagament de l’IBI. Este punt s’aprovà per unanimitat.

Per tal de consensuar les bases reguladores d’estes ajudes entre els tres grups municipals, es farà una reunió passar festes. Cal recordar que des del BLOC Compromís, ja férem arribar les nostres propostes sobre esta qüestió el passat 17 de juny.

Pel que fa a l’apartat de precs i preguntes, ens interessàrem pels següents temes: La desviació del trànsit del carrer Major, la recollida d’aigües pluvials, la retirada de les plaques franquistes dels edificis de Vinalesa, les deficiències del frontó, les queixes sobre la falta de resposta per part de l’Ajuntament a instàncies presentades per registre d’entrada, per la seguretat de la connexió de les cases del Calvari amb la resta del nucli i sobre les queixes del veïnat sobre la festa dels bous al carrer. Podeu vore el document amb els precs, les preguntes i les respostes de l’equip de govern clicant ací.