El passat dimarts 22 de d’octubre se celebrà una sessió plenària extraordinària per aprovar el projecte de cobriment de la pista roja i el reg del camp de futbol.

La proposta fou aprovada per unanimitat del ple. El projecte es finançarà a través del Conveni Singular de Col·laboració subscrit entre la Diputació i l’Ajuntament el 16 de juliol de 2013. El pressupost de licitació s’eleva a 250.000€. L’obra tindrà un cost de 18.403,38€ per a l’Ajuntament de Vinalesa, que es farà càrrec de pagar els honoraris dels tècnics. Així, el cost total serà de 268.403,38€. L’obra s’executarà en un termini de 6 mesos des que s’inicien les obres.

Des del BLOC Compromís de Vinalesa votaràrem a favor de la proposta perquè considerem que cal aprofitar els 250.000€ de la Diputació. Sense eixos diners haguera sigut inviable plantejar l’obra amb el pressupost que disposa l’Ajuntament.

Cal recordar que estos diners havien d’anar destinats a cobrir de gespa el camp de futbol, però com que l’Ajuntament no podia fer-se càrrec dels costos addicionals, les dos administracions acordaren renegociar el conveni.

————————————————

El pròxim dimarts 22 d’octubre se celebrarà una sessió plenària extraordinària a les 7.30 de la vesprada, amb el següent ordre del dia:

1r. Aprovació, si és procedent, de l’alcta de la sessió anterior.

2n. Aprovació, si és procedent, projecte d’obra de cobriment de pistes multiús i reg del camp de futbol, expedient de contractació, plec de clàsules administratives particulars i delegació de competències en la tramitació de l’expedient administratiu.