Ajornem la II Festa Estellés a l’Espai Jove programada per a demà

Des del BLOC Compromís de Vinalesa hem decidit ajornar la II Festa Estellés que havíem programat per a demà. El tancament de RTVV i la manera en què el Consell ha decidit tancar la ràdio i la televisió dels valencians són el motiu pel qual hem decidit ajornar este acte.

També ens volem sumar a la convocatòria de la manifestació per demanar responsabilitats polítiques i eleccions anticipades, que tindrà lloc demà dissabte a les sis de la vesprada a la Plaça Sant Agustí de València i que ha estat convocada per diferents col·lectius i associacions.

———————————————-

El pròxim dissabte 30 de novembre, a les set de la vesprada a l’Espai Jove, se celebrarà el segon acte de la Tardor Cultural que organitzem des del BLOC Compromís de Vinalesa.

Com sabeu començàrem amb la presentació de la novel·la de Pau Marqués “Col·loquis de Canet” el passat 16 de novembre. Ara continuem amb la Festa Estellés que celebrarem a la sala multiusos de l’Espai Jove i que enguany compta amb algunes novetats:

Pau Orts ha il·lustrat alguns dels poemes de Vicent Andrés Estellés que durant esta setmana trobareu penjats per punts determinats del nostre poble i que volem regalar a totes les persones que participen recitant algun poema. A més, Maria Orenga acompanyarà la lectura dels poemes amb les notes del seu piano creant un ambient molt agradable i intimista. Per finalitzar la vetlada, el cantautor Rubén Durà cantarà algunes de les seues cançons que inclouen versos del poeta.

Si estàs interessat en participar del recital de poemes pots enviar-nos un correu a la nostra adreça: blocvinalesa@gmail.com

Vos esperem!

Arxivat en: Cultura i Educació

Els comentaris estan tancats.