El 25 de maig no et quedes en casa

Des de Compromís per Vinalesa, volem animar-vos a participar en les eleccions del pròxim diumenge 25 de maig i a transmetre este missatge als vostres amics i als vostres familiars. Les ciutadanes i els ciutadans tenim la força del nostre vot per canviar governs i polítiques. Si caiguem en l’apatia, els qui marcaran les polítiques seguiran sent els mateixos: els que reformaren la Constitució per prioritzar el pagament dels deutes per damunt de la inversió social, els que pactaren el rescat als bancs, els corruptes, els que beneficien a les grans empreses i formen part dels seus consells d’administració, els de les reformes laborals que han portat a la destrucció massiva d’ocupació i a la precarització del treball.

El 25 de maig tenim l’oportunitat de deixar clar què pensen de les seues “mesures d’austeritat”. Tenim l’oportunitat de demostrar que els valencians i les valencianes no som la terra dels corruptes i el malbaratament, tenim l’oportunitat de dir prou.

El 25 de maig no et quedes en casa!

Podeu trobar tota la informació sobre la nostra candidatura a la pàgina web jordisebastià.eu i a primavera europea

 

 

Arxivat en: General

Els comentaris estan tancats.