Les obres de cobriment de la pista roja es retarden

En el ple del mes de juny s’aprovà (amb els vots favorables del PSOE i de Compromís i els vots en contra del PP) una ampliació del termini perquè l’empresa PENSOL OBRAS finalitzara les obres del poliesportiu.

L’empresa demanà una pròrroga fins al 15 de setembre però l’informe de l’arquitecte municipal fixà el 10 d’agost com a data de recepció de l’obra després de valorar l’al·legació de l’empresa que demanava l’ampliació del termini per les ràfegues de vent, superiors a 50km/h, que s’havien produït diversos dies dels mesos de febrer i de març, cosa que havia dificultat els treballs previstos a l’hora de fer els moviments de terres i les excavacions necessàries.

Esperem que les escoles esportives puguen començar el curs amb l’obra acabada com estava previst.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Els comentaris estan tancats.