Les darreres setmanes diversos veïns i veïnes ens han traslladat les seues queixes pel mal estat de determinades zones del poble.

Concretament ens han fet arribar fotos del parc de darrere de l’església on trobem que les males herbes guanyen terreny donant una impressió d’abandonament. A banda, trobem un joc infantil, segons ens diuen, trencat des de fa mesos. També ens han comentat que caldria millorar la font del parc (també altres fonts públiques del poble) perquè els més menuts puguen obrir l’aixeta ells mateixos i puguen beure sense xopar-se.

També ens han arribat queixes pel mal estat dels xiprers del Passeig del Carraixet i d’un banc trencat del mateix passeig. A banda d’això, alguns veïns es queixen que hagen deixat la soca d’un xiprer i que les branques de les podes continuen estant en un solar tot i que la poda es va fer fa unes setmanes.

Des del BLOC Compromís pensem que el manteniment de l’entorn i dels espais públics hauria de ser cosa de tots. En Vinalesa gaudim de molts espais públics i això dificulta el seu manteniment. Per això, a banda d’exigir l’actuació de l’Ajuntament, hem de conscienciar-nos de la necessitat de respectar el mobiliari i els espais públics que són de tots. Com veiem, moltes queixes són el resultat de la falta d’atenció en determinades zones, però també de la falta de respecte o el mal ús del mobiliari públic com veiem en el cas dels bancs i dels parcs infantils.

En qualsevol cas, vos animem a què presenteu les vostres queixes per escrit a l’Ajuntament perquè en tinga constància i a què continueu enviant-nos les vostres foto-denúncies.