Des de Compromís obrim un espai per a compartir idees i propostes per tal d’elaborar el programa electoral de les pròximes eleccions locals i autonòmiques.

Per a fer les propostes en clau local, heu de fer un clic a l’apartat “Participa” des d’on podreu enviar-les. A més, hem habilitat un mapa interactiu “Millorem Vinalesa” a l’esquerra de la pàgina principal. Amb este mapa podreu situar físicament la vostra proposta o la vostra denúncia, localitzant l’adreça exacta, afegir una breu descripció i, fins i tot, una imatge. És una ferramenta molt senzilla d’utilitzar i que ens ajudarà a confeccionar el mapa de les necessitats del nostre poble com fins ara havíem fet amb la campanya “Vinalesa entre tots”.

L’objectiu d’este procés d’elaboració col·lectiva del programa electoral és donar respostes concretes als problemes i treballar propostes de millora. Les propostes seran analitzades i valorades per les persones que formem l’Assamblea local de Compromís que decidirem incloure les propostes en el programa, traslladar-les al ple de l’Ajuntament abans de les eleccions si és possible, traslladar-les a altres instàncies si s’escapen de les competències municipals o rebutjar-les en cas que no les compartim.

De la mateixa manera, podeu participar en l’elaboració del programa electoral de Compromís per a les eleccions autonòmiques a l’espai participa.compromís.