Vinalesa sense barreres

El dissabte 24 de gener el col·lectiu de Compromís per Vinalesa realitzarem una passejada pels carrers i les places de Vinalesa per detectar les barreres arquitectòniques que hi ha al nostre poble. La iniciativa sorgix d’una idea que un veí de Vinalesa ens féu arribar mitjançant la nostra web. Este veí proposava que els regidors de l’Ajuntament realitzaren diferents recorreguts per comprovar el “deplorable estat de les voreres” pel que fa a la mobilitat de les persones discapacitades. La proposta coincidia en el temps amb l’anunci de l’Equip de Govern del PSOE de la posada en marxa d’una actuació per millorar la mobilitat en diversos carrers amb el finançament de la Diputació.

Dit i fet, Compromís per Vinalesa volem comprovar allò que denuncia el nostre veí per aportar un dossier fotogràfic amb les barreres arquitectòniques que reduïxen la mobilitat de les persones discapacitades. Tenint en compte que l’Ajuntament encara no compta amb un pla de mobilitat, és necessari detectar els punts més conflictius i conscienciar-nos d’un problema que pot afectar a totes les persones amb mobilitat reduïda.

El dissabte 24 de gener, a les 10’30h del matí ens trobarem a la Seu de Compromís, al Carrer Major número 2 per a iniciar el recorregut per Vinalesa.

PropostesCompromis2

 

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social, Urbanisme i Medi Ambient

Els comentaris estan tancats.