L’assamblea de Compromís decidírem el passat dimarts presentar-se a les eleccions municipals del pròxim 24 de maig. La llista estarà encapçalada per l’actual regidor Ferran Pardo i per Víctor Martínez, dos joves implicats en l’associacionisme del nostre poble.

Després d’irrompre fa quatre anys en la política municipal, Compromís ens presentem de nou amb les forces renovades i amb la voluntat d’incloure noves veus al nostre projecte. El millor aval és el treball realitzat durant els darrers quatre anys, perquè som el que fem. La política propositiva i responsable, la defensa de l’autobús i dels serveis públics, el manteniment dels espais i la cura de l’entorn, la participació, la millora de la comunicació i de l’accés a la informació, la defensa de la llengua i la cultura valencianes.

Entre encerts, errades i dificultats hem fet camí. I ara, seguim avant. Perquè pensem que som una veu necessària a l’Ajuntament, perquè no ens resignem a criticar-ho tot i no fer res, perquè tenim dret a dir la nostra, perquè la política és cosa de totes i tots, perquè pensem que per canviar les coses cal implicar-se. Perquè volem.