El passat dimarts 28 d’abril se celebrà un ple extraordinari en què s’aprovà el pressupost de 2015. Compromís per Vinalesa intervinguérem per qüestionar la conveniència d’aprovar ara els pressupostos de 2015 tenint en compte que estem a 3 setmanes de la celebració de les eleccions municipals. Els pressupostos s’haurien d’haver presentat a finals de l’any 2014 o a principis d’enguany.

A banda d’això, preguntàrem per què no es preveu la despesa en la partida de subministraments de l’aigua, ja que els últims anys s’han aprovat factures importants fora del pressupost perquè les quantitats de la despesa superaven el pressupostat. Se’ns contestà que les factures arriben a finals d’any i que això dificulta la previsió. En qualsevol cas, pensem que eixa partida hauria de ser superior per a apropar-se més a la realitat. No pot ser que un any es reconeguen en esta partida 28.000€ i un altre 36.000€ més del pressupostat.

Per este raons, Compromís per Vinalesa decidírem abstindre’s en la votació del pressupost, que finalment fou aprovat amb els vots favorables del PSOE i el vots en contra del PP.