El dijous 14 de maig presentàrem la candidatura i el programa de govern amb el qual Compromís per Vinalesa concorre a les eleccions del 24 de maig. Comptàrem amb el suport d’Enric Morera, diputat a les Corts i candidat per València.

A l’acte poguérem escoltar als membres de la nostra candidatura explicar els principals punts del programa. El regidor i cap de llista Ferran Pardo obrí el torn de paraula parlant de política social, la gestió de l’administració i els impostos municipals. Enfatitzà en la importància de l’Ajuntament com a l’administració més propera al poble, que ha de continuar apostant per uns serveis socials, més necessaris que mai, i apostà per repensar els impostos municipals, posant per davant els serveis públics i amb la progressivitat com a fita.

Víctor Martínez continuà amb una reivindicació que durant tota la legislatura ha estat ben present: el transport públic, la comunicació amb València i els pobles del voltant. Julio Pastor, al tercer lloc de la llista, recordà que Vinalesa compta amb un Reglament de Normalització Lingüística i marcà com a objectiu avançar en el seu compliment. Maria Orenga, reivindicà un millor aprofitament de les instal·lacions municipals per a facilitar l’ús per part dels artistes i les associacions del poble. Rosa Molins explicà les nostres propostes sobre participació i d’interacció entre l’Ajuntament i el veïnat i l’aposta per millorar l’accés a la informació a través de la pàgina web municipal. Pili Peydro, parlà de la necessitat de mantindre en bones condicions els espais públics i de l’aposta per la coresponsabilitat i la conscienciació veïnal per a viure en un entorn net i agradable. I Germà Alcayde reinvidicà el paper de l’horta com a eixida laboral i la necessitat d’apostar per la formació tècnica dels llauradors. I explicà la proposta d’adhesió al Pacte d’Alcaldes, un compromís amb l’estalvi energètic i l’ús d’energies renovables en els edificis municipals.

Consulta el Programa de Govern en este enllaç: http://vinalesa.compromis.net/files/2015/05/Programa-de-govern.pdf