El pròxim dimarts 29 de setembre se celebrarà el ple ordinari de setembre amb el següent ordre del dia:

1r. Aprovació, si és procedent, de les actes de les sessions anteriors.

2n. Aprovació, si és procedent, del compte general de l’exercici 2014.

3r. Aprovació, si és procedent, de les festes locals 2016.

4t. Aprovació, si és procedent, de la proposición del grup municipal Veïns per Vinalesa sobre la utilització de l’antiga Nau de Festes i la nova pista coberta del poliesportiu.

5é. Aprovació, si és procedent, de la proposició del grup municipal Veïns per Vinalesa sobre la necessitat de l’actualització de l’ordenança sobre gulas de Vinalesa.

6é. Aprovació, si és procedent, de la proposició del grup municipal Veïns per Vinalesa sobre la necessitat de l’eliminació dels 5 polígons cadastrals de Vinalesa creats en la ponència de valors de 2006.

7é. Aprovació, si és procedent, de la proposició del grup municipal Veïns per Vinalesa sobre famílies monoparentals.

8é. Aprovació, si és procedent, de la moció del grup municipal del Partit Popular en defensa del districte únic per a l’elecció del centre escolar.

9é. Aprovació, si és procedentm de la moció del grup municipal del Partit Popular per a garantir la prestació de serveis socials municipals bàsics així com la prestació de serveis i inversió en infraestructures a favor de la igualtat de tots els ciutadans independentment d’on residisquen.

10é. Aprovació, si és procedent, de la moció del grup municipal del Partit Popular relativa a la subvenció de llibres de text.

11é. Aprovació, si és procedent, de la moció del grup municipal del Partit Popular per a reprovar al diputat Vicent Marzà de Compromís per les seues declaracions en l’emissora Ràdio Terra.

12é. Aprovació, si és procedent, de la moció dels grups municipals Compromís i PSPV-PSOE sobre l’adhesió al pla Xarxa Llibres.

13é. Aprovació, si és procedent, de la moció del grup municipal Compromís sobre el barranc del Carraixet.

14é. Aprovació, si és procedent, de la moció del grup municipal Compromís sobre l’adhesió al pacte d’alcaldes i alcaldesses de la Unió Europea.

15é. Dació de comptes de resolucions d’alcaldia.

16é. Dació de comptes de l’estat d’execució del pressupost.

17é. Precs i preguntes.