L’Ajuntament de Vinalesa mantindrà la recaptació de l’impost de l’IBI en 2017

El ple de l’Ajuntament ha aprovat amb els vots de l’equip de govern (Compromís i PSPV) l’augment del gravamen de l’IBI del 0,68 al 0,74 amb l’objectiu de mantindre la recaptació en el pressupost del 2017 després de la baixada del 8% dels valors cadastrals. Esta mesura no suposarà un augment de la recaptació i possibilitarà que es continuen prestant els serveis i les activitats que es desenvolupen actualment.

Cal recordar que el gravamen és l’únic mecanisme que controla l’Ajuntament per a regular l’impost de l’IBI. Els valors cadastrals els fixa el Cadastre, seguint diversos criteris (antiguitat, grandària, entre d’altres).

Tant el PP com Veïns per Vinalesa votaren en contra de la proposta, encara que com ens tenen acostumats no presentaren cap alternativa. Si l’Ajuntament no augmenta el gravamen, què proposa el PP i Veïns? Quins serveis o quines activitats eliminaran? El PP no té respostes, Veïns tampoc. I no serà perquè no tenen oportunitat de fer-ho. El passat mes de novembre es convocà la junta del PASIV per tal que tant les associacions com els partits polítics feren les seues aportacions al pressupost del 2017. Sabeu quantes propostes feren el PP i Veïns per a reduir les despeses de cultura, esports, joventut i igualtat? Zero.

Arxivat en: General

Comentaris

  1. vicente diu:

    Y vosotros que proponeis?.lo que el señor alcalde os dice verdad.Que poca personalidad teneis,sois la verguenza y la risa de compromis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *