Vinalesa dóna suport a la campanya per l’organització d’un referèndum d’autodeterminació al Sàhara

El ple de l’Ajuntament de Vinalesa ha aprovat una moció de solidaritat amb el poble sahrauí presentada per Compromís amb motiu del 40 aniversari de la proclamació de la República Àrab Sahrauí Democràtica. La moció centrada en la denúncia de les violacions dels drets humans per part del regne del Marroc, la reivindicació del dret a l’autodeterminació i el reconeixement al Front Polisario, fou aprovada amb els vots favorables de Compromís i el PSPV i l’abstenció de l’oposició (PP-Veïns).

Als acords s’inclou el suport a la campanya de recollida de signatures impulsat pels comités suïssos de solidaritat amb el Sàhara per demanar al Consell de Seguretat de l’ONU l’organització d’un referèndum d’autodeterminació, així com la promoció d’activitats per explicar la lluita del poble sahrauí.

La petició promoguda pels comités suïssos es pot signar en el següent enllaç fins al 31 de desembre

www.westernsahara-referendum.org

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *