Discurs de Compromís en el ple d’elecció de l’alcaldia

Des de Compromís, en primer lloc, volem mostrar el nostre reconeixement a Julio Martínez pel seu treball incansable al servei del nostre poble. Durant els 18 anys que Julio va ser alcalde, Vinalesa ha experimentat molts canvis. La posada en marxa de serveis, la col·laboració amb les associacions, la creació d’òrgans de participació, l’aposta pel valencià, l’accés a la cultura, l’esport de base, l’obertura i la millora d’espais públics i instal·lacions municipals. Projectes i iniciatives que hui formen part indestriable de Vinalesa, que no han caigut del cel, sinó que són fruit del seu treball com a alcalde, dels regidors i regidores que l’han acompanyat i de la gent del poble que ha treballat per fer-ho possible des de tots els àmbits. I el resultat és clar, hui la majoria dels vinalesins i vinalesines aposten per un model de poble obert, viu i de progrés.

Estar al capdavant d’un ajuntament durant tants anys no és casualitat, és servei i és sacrifici, és visió de poble i és posar l’interés general per damunt dels interessos particulars, com ens demostrà Julio en els dos anys que compartírem amb ell l’equip de govern.

Ara arriba el moment del relleu, inesperat i dolorós, sens dubte. Compromís per Vinalesa continuarem treballant colze a colze amb els companys de l’equip de govern, ara amb Alba al capdavant. Ens refermem en el nostre Compromís de seguir millorant Vinalesa i treballar perquè continuem tenint un govern obert, transparent i eficient que done solucions als reptes que tenim com a poble.

I això serà possible si treballem tots junts en una direcció. Per tant, ànim i endavant.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *