Fent festa, fem poble

Enguany encarem les últimes festes abans de la finalització de la legislatura en maig de 2019. Des de 2015 Compromís formem part de l’equip de govern. Durant estos anys hem tractat d’aportar les nostres idees i el nostre treball per millorar Vinalesa. Més que actuacions concretes, hem treballat per fer portar avant propostes que seguiren les línies d’actuació que marcàrem amb els companys de l’equip de govern a principis de la legislatura. Millorar els espais de tots, mantindre les instal·lacions municipals, defensar els serveis de protecció social i crear noves formes de comunicació i participació.

Des de les diferents responsabilitats que tenim al govern municipal hem treballat en eixe sentit i alhora hem apostat per donar continuïtat a allò que creiem beneficiós per al poble. Serveis i activitats que cohesionen, que creen comunitat i que suposen una millora del benestar. Governar implica tindre una visió global, respondre a les necessitats de la majoria i donar solucions a problemes concrets. I encara que de vegades resulte complicat de gestionar, situar l’interés general per damunt d’interessos particulars.

Eixe és el nostre model de gestió i de poble.

Un poble que no concebem com una zona residencial o una urbanització. Un poble on el veïnat volem que continue sent part activa i conscient del que passa al seu entorn i no simples consumidors de serveis. Un poble on l’ús dels espais comuns es faça amb el civisme i la corresponsabilitat del que sap que això és tan seu com de tots. En definitiva una visió comunitària enfront de la deriva individualista que sols s’interessa pels seus problemes i la recerca de beneficis.

Amb les festes, tots eixos valors comunitaris, que compartim la majoria, són més visibles que mai. Gent diversa que s’unix per una cosa comuna. Per això, aprofitem este espai per agrair el treball de totes les persones que organitzen, coordinen les festes i garantixen la seguretat de tots. Institucions, associacions, treballadors municipals i tota la gent del poble que col·labora econòmicament perquè tots puguem gaudir d’uns dies de festa.

Text publicat al Llibret de Festes 2018

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *