El Greixero: la memòria d’una llibertat anhelada

La regidoria de Participació i Comunicació de Vinalesa ve impulsant un projecte de recuperació de la memòria democràtica al nostre poble. El motiu al voltant del qual gira este projecte és El Greixero, un fanzine de caire local que es va publicar en els combulsos anys de la transició a la democràcia.

Hui divendres s’ha fet un acte de reconeixement a les persones que féren possible aquell mític Greixero, amb una taula rodona i la visualització del treball audiovisual resultat de l’estudi realitzat.

El regidor de l’àrea Víctor Martínez Puchol, ha destacat que “no podem perdre la memòria del poble i cal resaltar que 40 anys de dictadura no vàren poder amb els anhels de llibertat, i democràcia amb sentiments de pertinença a un poble amb una llengua pròpia”.

Arxivat en: Moviments Socials, Participació i transparència

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *