Vinalesa millora el servei de recollida de residus

La regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Vinalesa, amb el nostre company Víctor Martínez Puchol al capdavant, inicia un procés de millora del servei de recollida de residus. En esta primera fase s’han renovat els contenidors de residus sòlids urbans (contenidors verds). Ara tindran més capacitat i inclouen una obertura a la porta superior per facilitar el seu ús.

Però la millora del servei ja ve aplicant-se des d’inici de mes amb l’ampliació del servei de recollida de trastos i voluminosos. Fins ara es realitzava una vegada al mes i des de novembre serà dues vegades: el primer i tercer divendres de cada mes.

La propera millora serà la instal·lació de dos nous punts de recollida d’olis usats arribant fins a 6 punts en Vinalesa.

Però sense dubte la principal novetat serà la implantació del 5é contenidor: el contenidor de residus orgànics (contenidor marró). Abans de l’arribada d’estos contenidors, la regidoria està treballant amb la resta de pobles de la Mancomunitat (amb qui tenim compartit el servei) per al disseny d’una campanya informativa.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *