Es presenta el Pla d’Acció Territorial de l’Horta

Hui s’ha presentat la versió definitiva del Pla d’Acció Territorial de l’Horta que protegix 11.000 hectàrees i frena el creixement urbanístic.

El regidor d’agricultura Víctor Martínez Puchol ha assistit a l’acte on el Secretari Autonòmic d’Ordenació del Territori Josep Lluís Ferrando ha explicat d’una forma molt emotiva esta ferramenta necessària d’ordenació territorial que garantix la protecció de l’horta i l’activitat agrícola de la nostra comarca.

A l’acte també ha assistit la Vicepresidenta de la Generalitat Mónica Oltra i la Consellera d’Infraestructures, Ordenació del Territori i Vivenda Maria José Salvador.

El PAT de l’Horta és un document que ve a desenvolupar una de les tres potes que subjecten la recent aprovada Llei de l’Horta. Les altres dues potes que s’estan desenvolupant des de la Conselleria d’Agricultura amb la redacció d’un Pla Agrícola i la creació del Consell de l’Horta com a pla de desenvolupament i ens gestor respectivament.

Arxivat en: Comarcal, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *