La Mancomunitat del Carraixet lidera l’impuls turístic de l’Horta

La Mancomunitat on el nostre poble està integrada esdevé una institució de referència per a l’impuls turístic de la comarca amb la creació de la marca Turisme Carraixet.

Junt a la Diputació de València i la Generalitat Valenciana, la Mancomunitat està desenvolupant un Pla de Governança Turística que repercutirà en els quatre pobles de la Manco junt a altres de la comarca que s’han sumat: Meliana, Albalat dels Sorells, Almàssera o Godella.

Turisme Carraixet busca generar xarxa, comunitat, llaços, demostrar, mà a mà, tot el que tenim tan a prop. Volem verbalitzar els valors que defineixen l’entorn dels nostres pobles de l’horta, així com situar la Mancomunitat del Carraixet com un emissor de primer ordre, l’ens capacitat per vincular-nos.

Arxivat en: Comarcal, Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *