Este matí el nostre regidor Víctor Martínez ha estat al Mercat de Vinalesa per tal de donar informació del nou contenidor marró implantat recentment al municipi.

Es tracta d’una acció que s’inclou en la campanya #FemProfit per a la conscienciació ciutadana per a la recollida selectiva d’orgànics a través del contenidor marró.

Des del mes de gener la Mancomunitat del Carraixet, on s’inclou Vinalesa, ha implantat este nou servei i és la regidora de Sostenibilitat que dirigeix Víctor Martínez l’encarregada de coordinar les accions al poble.

La visita de la campanya #FemProfit al Mercat és una més de les que ja s’han dut a terme com el repartiment del poalet marró als domicilis de Vinalesa, els tallers de conscienciació als dos col·legis del poble o la campanya informativa als comerços locals com a potencials generadors d’este residu.

Properament la campanya inclourà noves accions com el repartiment d’un kit de reciclatge per als domicilis, la instal·lació de paperes que permeten la separació per fraccions (groc, blau i gris) als espais públics, o l’adquisició d’un camió de recollida de fem impulsat a gas, el que reduirà el soroll i les molèsties derivades.