En el torn de precs i preguntes, l’alcalde i els regidors de l’equip de govern respongueren a les nostres qüestions (presentades per registre d’entrada prèviament).

Pregunta: Hi ha previst fer alguna intervenció per evitar problemes d’inundació com la del 23 de setembre d’enguany?
L’alcalde respongué que per resoldre eixa problemàtica caldria fer una inversió molt elevada, tot i això comentà que ja s’estava treballant per buscar solucions alternatives a curt termini.

Pregunta: El Grup Municipal del BLOC Compromís presentàrem per registre d’entrada nº3212 de 2/12/2011 un xicotet informe on detectàvem una sèrie de deficiències en el mobiliari urbà de la plaça del Mercat. Voldríem saber quines mesures es van a prendre per resoldre-ho en cas de fer-ho.El regidor encarregat d’aquests temes, va agrair en primer lloc que férem arribar l’informe a l’Ajuntament, ja que facilita el treball de manteniment dels espais públics. Senyalà que la majoria de les deficiències eren fruit del vandalisme i informà al plenari que eixa mateixa setmana estava previst arreglar-ho . Respecte a les pintades que embruten el mobiliari, informà que estan buscant la manera de llevar-les amb productes que no facen malbé la fusta.

Pregunta: El Grup Municipal BLOC Compromís de Vinalesa presentàrem per registre d’entrada nº3211 a data de 2/12/2011 una proposta de millora del web municipal. Voldríem saber si ja han valorat la proposta i si durant els pròxims mesos s’incorporaran les millores al web de l’Ajuntament.
La regidora de participació ciutadana, comentà que aquest tema no era una prioritat, tot i això explicà que durant els darrers mesos ja s’havien anat incorporant novetats al web de l’Ajuntament i posà de manifest la dificultat per incloure millores ja que el portal del web depèn de la Diputació de València. L’alcalde es va comprometre a fer una reunió, passades les festes, per veure quines de les nostres propostes es podrien aplicar al web de l’Ajuntament.
(La nostra proposta de millora del web municipal que en cap cas es redueix al disseny del mateix).

Des del BLOC Compromís de Vinalesa, demanem que es tornen a publicar les actes dels plenaris municipals també en valencià, com es feia fins el maig del 2010.
L’alcalde comentà que desconeixia aquest fet, que hauria hagut algun error i per això no es feien, però que d’ara en avant es tornarien a publicar en valencià.
(Val a dir, que les actes arriben a tots els regidors abans de cada plenari i s’aprova a l’inici de cada sessió del plenari municipal).