Adjuntem el discurs del portaveu de Compromís per Vinalesa, Ferran Pardo, al ple de constitució de la nova corporació municipal i d’elecció de l’alcalde.

Bon dia,

En primer lloc vull donar les gràcies a totes les persones que durant els últims quatre anys ens han donat suport i ànim independentment de la seua opció electoral, a les 355 persones que han confiat en nosaltres en estes eleccions i de manera especial a les persones que formen part de Compromís per Vinalesa, pel seu treball i pel seu esforç.

En Compromís creiem que la política és una ferramenta per a millorar el nostre dia a dia. Per això és necessari un govern que fixe les seues prioritats en les persones, que lluite per la igualtat, que defenga els serveis públics. Un govern amb un projecte de poble que oferisca oportunitats de desenvolupament personal i comunitari . Que pose en valor el nostre patrimoni paisatgístic, cultural i lingüístic.

Els resultats de les eleccions deixen una major fragmentació en el plenari. El govern municipal ja no pot ser d’un sol partit i Compromís és una força clau per a la formació d’un nou govern.

Per estos motius, Compromís per Vinalesa fem un pas avant. Formarem junt al PSPV -PSOE un govern estable i de progrés. Tenim l’espenta i les ganes, les idees i el suport de la gent per a assumir este repte. I governar amb un referent ètic, com els zapatistes:

Servir i no servir-se,

representar i no suplantar,

proposar i no imposar,

convéncer i no véncer,

construir i no destruir .

I per a fer-ho possible comptem en vosaltres.

Seguim ací, seguim avant.