Tancar l’Escola d’Estiu d’esta forma és vertaderament increïble. Una escola d’estiu en la que la música ha estat l’eix central i on totes i tots els xiquets han gaudit a la vegada que han aprés i conegut com de variada i rica és la música.

Una Escola d’Estiu que arrancà el 21 de juny (l’endemà del tancament del curs escolar) i acaba hui 31 de juliol: un total de 41 dies d’educació, cultura, esport, temps lliure i conciliació familiar. Es tracta d’un servei públic de qualitat, accesible a totes i tots, i molt ben valorat, de referència i on els més menuts són el més important. Amb monitores i monitors qualificats i professionals en la tasca d’educar.

180 xiquetes i xiquets que han passat esta primera part de les seues vacances entre l’Escola Pública, l’Espai Jove, el Poliesportiu i l’Espai Cultural La Nau, perquè les instal·lacions públiques estan per a això, per a gastar-les, fer-les de totes i tots.

També volem destacar la participació activa de l’SRM Vinalesa, refernet musical a Vinalesa i que no podia faltar a ‘Musicalesa’.

Des de la Regidoria d’Educació i Cultura, responsable de l’organització de l’Escola d’Estiu, es fa una valoració molt positiva del que ha sigut l’edició d’enguany, però també es pren nota d’aquelles coses que cal millorar de cara al futur. Però el que tenim ben clar és que este és el camí a seguir per fer del nostre un poble educador, obert i amb valors.

https://www.facebook.com/AjuntamentVinalesa/videos/1530117247046980/UzpfSTQ4NDQxODMyMTYwODA4NjoxMzc0OTAxMzkyNTU5Nzcw/