El col·lectiu local de Compromís ha triat l’actual regidor de Sostenibilitat, Agricultura, Participació Ciutadana i Comunicació de Vinalesa, Víctor Martínez Puchol, com a candidat a l’alcaldia de la formació en les pròximes eleccions municipals de maig. El candidat és regidor des del 2015 i, en aquesta última legislatura, ha exercit amples competències municipals portant a terme amb solvència importants projectes. A més és portaveu del grup municipal des del passat mes de setembre. Geògraf de formació, Martínez Puchol estudià un màster en Desenvolupament Econòmic Local.

El col·lectiu local de Compromís ha valorat la seua capacitat de treball, de coordinació, de diàleg i de servei públic. Però també el seu coneixement de la realitat i de les necessitats de Vinalesa. De fet, en aquesta legislatura ha impulsat projectes com la modernització i posada a punt dels mitjans de comunicació municipals (web i xarxes socials), la implantació del contenidor marró per a restes orgàniques o el pla d’eficiència energètica per a la renovació de l’enllumenat públic. Víctor Martínez Puchol ha demostrat que té clar un projecte de poble i fa equip, a més d’una capacitat destacable per a coordinar-se amb la resta d’administracions, i això ha possibilitat posar en marxa a Vinalesa projectes com l’Anell Verd Metropolità o l’impuls del Pla de Governança Turística de la Mancomunitat del Carraixet. La presència de Compromís a l’Ajuntament de Vinalesa ha estat clau per a fer realitat reivindicacions del col·lectiu local com la inversió en la Fàbrica de la Seda com a centre neuràlgic o el desenvolupament del pla d’accessibilitat de voreres.

Com explica el candidat, Víctor Martínez Pucholaquests anys estic treballant molt a gust i amb moltes ganes. Ara tinc el repte d’encapçalar un equip compromés amb Vinalesa amb una clara vocació de consolidar un projecte de poble de present i de futur. Substituir a Ferran Pardo, que fa un pas al costat, és una responsabilitat. Ell ha sigut la cara visible i l’artífex de situar Compromís com a proposta política ben valorada”.

“Volem seguir millorant Vinalesa els pròxims quatre anys, però ara des de l’alcaldia, amb el suport i la complicitat dels vinalesins i de les vinalesines, com ho hem fet fins ara. Amb aquesta finalitat, Compromís per Vinalesa comptarà amb un equip renovat per a la candidatura de cara a les eleccions de la primavera, i tenen el convenciment que milloraran els resultats i la representació de les eleccions del 2015, en què ja van obtenir dos regidors.