Víctor Martínez Puchol, actualment regidor a l’Ajuntament, encapçala la llista i és candidat a l’alcaldia. Les àrees que ha gestionat estos quatre anys, junt amb Ferran Pardo, han aportat una visió diferent i renovadora. “Ha sigut una gestió solvent i innovadora” en paraules de Víctor Martínez. “Però encara queda espai per a la millora. Vinalesa necessita encarar amb valentia alguns dels reptes que té pendents. Estos quatre anys ens han servit per a posar les bases. Ara és moment de consolidar i seguir avançant” conclou en candidat de Compromís.

En matèria educativa, hem aconseguit la gratuïtat dels llibres de text i de l’educació infantil de 2 a 3 anys. També hem iniciat els tràmits per a renovar el col·legi públic. Hem avançat cap a nou model de relació amb el territori. La gestió dels residus, el pla d’enllumenat públic en procés de licitació o les diferents campanyes de conscienciació. La participació i la comunicació han estat al servei d’una ciutadania crítica i activa.

Ferran Pardo ocupa el segon lloc de la llista, després d’haver-hi encapçalat la candidatura de Compromís les anteriors dos eleccions. Ferran Pardo aporta una sòlida experiència en la gestió municipal al capdavant d’Educació i Cultura.

Segueixen en els llocs d’eixida Maria Orenga, una persona molt vinculada en l’associacionisme cultural i amb una gran sensibilitat en els temes socials i els relacionats amb el feminisme i la igualtat. Julio Pastor, també present a les llistes de Compromís des del 2011 i amb una forta implicació en el teixit social de Vinalesa, és el candidat número 4. En el 5 s’incorpora Elsa Ros, mestra de primària que va exercir al col·legi Blat Gimeno en cursos anteriors, per tant, una gran coneixedora de les necessitats educatives del nostre poble. Pili Peydro dóna suports en la posició 6, simpatitzant del valencianisme i una dona implicada en el projecte des de l’inici; José Frías, emprenedor i amant de Vinalesa des del moment que va vindre a viure va en la posició 7; en el 8 està Coral Barrachina, treballadora en el món de la comunicació i la lingüística, viu a l’horta i s’estima el paisatge; seguidament tenim a Vicent Boscà, un activista d’esquerres que va vindre a viure a Gafaüt i està molt implicat en el sindicat de la seua empresa; tanquen la llista Pili Llopis i Joan Alcayde, també implicats en el col·lectiu de Compromís des de sempre.