Divendres passat presentàrem el nostre programa de Govern per als anys que venen. Compromís aspirem a l’Alcaldia i per això proposa avançar al segle XXI i no quedar-se estancats.

L’acabada d’estrenar diputada a les Corts Papi Robles Galindo ens acompanyà i ens encoratjà a donar a conèixer les nostres idees i ganes de treballar, perquè tenim un poble amb una gran qualitat de vida i amb una capacitat de creixement espectacular.

Víctor Martínez Puchol va començar parlant de com fa 8 anys Compromís va irrompre per possibilitar un govern plural a Vinalesa “amb les nostres mans i el nostre esforç volíem
treballar per millorar Vinalesa. Inclus quan Compromís era
menut i el PP campaba a sus anchas. No teníem un gran partit que ens fera llistes fantasma, ni grans infraestrutures de suport extern, ni xarxes clientelars com tenen altres. La única motivació era deixar-nos la pell pel futur de les vinalesines i vinalesins. I aquell futur, hui ja és present”.

Víctor va proseguir el seu recorregut pel treball realitzat per Compromís a Vinalesa i va finalitzar amb els grans temes a abordar per a la següent legislatura: en matèria de mobilitat, de recuperació del patrimoni, en vivenda i joventut, en feminismes i igualtat.

Vinalesa necessita avançar, ara ens toca liderar amb valentia i les il·lusions renovades. Tenim les idees, tenim l’equip, i sabem com fer-ho. Hem d’avançar cap al segle XXI, no estancar-nos. Nosaltres vos proposem omplir les urnes de somriures.

L’acte acabà amb una presentació de les candidates i candidats de Compromís i una picadeta que ens va permetre seguir xarrant i compartint idees amb el públic assistent.