Este matí els representants de la Mancomunitat del Carraixet, entre ells el regidor de Compromís Víctor Martínez Puchol junt als alcaldes de Foios, Alfara i Bonrepòs i Mirambell, hem rebut a la Vicepresidenta de la Diputació Maria Josep Amigó i a la Diputada delegada de Mancomunitats Dolors Gimeno, ambdues de Compromís. La reunió de treball s’ha fet a Alfara, seu de la nostra Mancomunitat.

Hem traslladat diverses qüestions que des de la Mancomunitat ens preocupen com ara les relacionades amb l’estat de degradació del barranc del Carraixet i la deixadesa per part de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer. La Diputació s’ha compromés a intermediar amb la Confederació així com reprendre projectes iniciats la legislatura passada amb l’objectiu de fer del barranc un vertader corredor verd entre la Calderona i la mar.

També hem tractat la necessitat d’actuar sobre la carretera provincial CV-304 que ve de Meliana, creua Vinalesa i es dirigeix cap a Alfara i Montcada. Hem demanat que es realitze el carril ciclo-peatonal que faça esta via més segura per a les persones que diàriament l’utilitzen.

Altres temes que s’han parlat són els relacionats amb les necessitats de contractació de personal o el suport d’institucions supramunicipals en projectes com Turisme Carraixet que ens vertebra i dinamitza econòmicament.