La regidoria de Cultura, amb el company Ferran Pardo al capdavant, segueix donant suport a les iniciatives artístiques que a Vinalesa van sorgint. En esta ocasió a sigut l’artista Ismael Saurí que ha volgut donar una de les seues obres a l’Ajuntament com a mostra d’agraïment al seu poble.

El lloc triat per a la seua exposició permanent ha estat l’Espai La Nau-Julio Martínez Blat, un equipament que poc a poc va omplint-se de contingut i esdevenint el vertader centre de referència de la cultura local.

“El árbol Etérico” és “l’expressió del vincle entre allò terrestre i còsmic amb la importància de submergir-se en la ciència, l’art i l’espiritualitat per tal de comprendre els principis de la totalitat que ens regeix” en paraules d’Ismael Saurí. La intenció és “reflectir que l’univers està envoltat per una massa energètica que ho cobreix i ho regeix tot”.

A partir d’ara quan visitem la Nau per a assistir a concerts, exposicions, conferències o projeccions, també podrem gaudir de l’escultura “El árbol Etérico” d’Ismael Saurí.