Este matí hem registrat a l’Ajuntament una iniciativa per tal que Vinalesa done suport a les manifestacions convocades per a la nit del pròxim divendres 20 de setembre, l’anomenada “Nit Violeta”.

La violència masclista representa una emergència social i cal donar d’una vegada per totes una resposta clara i contundent. Considerem que estem vivint un any «especialment sagnant». Durant el primer semestre de 2019 hem superat la vergonyosa xifra de més de 1.000 dones assassinades a mans de les seues parelles o ex parelles.

Tot i els avanços legislatius produïts tant al Govern del Botànic com a l’Estat, la situació continua sent d’emergència i les dones de l’estat espanyol han reivindicat la implicació de tots els estaments i institucions per a posar fi a aquesta lamentable situació social que «ens discrimina i ens assassina». Dones amb Compromís entén que cal fer costat a les companyes feministes i per això reclamem que els organismes públics s’adherisquen oficialment a la concentració:

  • Donant suport a la convocatòria de la Plataforma Feminista d’Alacant així com a les directrius i recomanacions de la mateixa per al vespres del 20 de setembre.
  • Sumant-se públicament al manifest que dóna suport a la convocatòria.
  • Fent publicitat de totes les reivindicacions i actuacions que s’impulsen des del moviment feminista.
  • Convocant a la població local a concentrar-se a les 20 hores amb motiu de la Nit Violeta.

El 20S, la nit serà violeta al País Valencià!

#20S #NitVioleta #EmergènciaFeminista