Les Festes d’Octubre són l’expressió col·lectiva més important que tenim per reconéixer-nos i compartir la manera de viure a Vinalesa. Són l’espai per a la convivència i per a la col·laboració i participació de totes i cadascuna de les persones que formem part i som d’este poble. Així som la gent de Vinalesa i així aconseguim la transformació de la societat: gaudint i celebrant les festes populars i religioses.

Les Festes del poble i Gafaüt són una oportunitat per construir-nos en la igualtat, el respecte al nostre territori o el reconeixement del nostre patrimoni. Eixes són les grans senyes d’identitat dels vinalesins i vinalesines, els grans eixos del progrés com a poble. Són el camí on ens trobem totes i tots, ens agermanem i caminem de la mà.

Al Sopar del 9 d’Octubre vam encetar la possibilitat de gaudir alhora que respectem el medi ambient. Els gots reutilitzables representen el compromís per deixar el dia de demà un món millor als nostres xiquets i xiquetes. Però, a més, ens posiciona com a exemple de consciència social i mediambiental per a la resta de pobles. Estes Festes d’Octubre gràcies a la col·laboració de totes i tots serem, de nou, capdavanters en l’amabilitat amb el medi ambient i en la reconciliació de la festa i la natura.

Agraïm i tinguem presents, durant els nostres dies grans, a totes aquelles persones que fan possible unes Festes ben organitzades i coordinades: Festeres i Festers, personal de l’Ajuntament, institucions, associacions i tot el poble que d’una manera o altra col·labora per fer possibles nits i dies de somriures i diversió.

Bones Festes!