Este cap de setmana s’ha celebrat a Vinalesa la 15 edició de la Fira de Comerç Local, un esdeveniment consolidat gràcies a l’esforç i professionalitat de l’Associació de Comerciants de Vinalesa.

L’impuls municipal no pot quedar-se al marge i per això les regidories que des de Compromís gestionem al govern de Vinalesa han programat activitats que se sumen a la ja rica oferta dels diferents estands de la Fira.

Després de la inauguració oficial del dissabte, la regidoria de Cultura proposava la presentació d’un llibre i posterior recital de poesia de la mà del grup de dones de l’Escola Municipal de Teatre. L’Espai Cultural la Nau – Julio Martínez Blat s’ompli d’un públic fidel a “les Xiques d’Or”.

A l’estand de l’Ajuntament, la regidoria de Sostenibilitat, Transició Energètica i Horta va regalar a totes les persones que per allí s’acostaren un kit de reciclatge compost per un poal per a la recollida domèstica de residus orgànics, un joc

de borses per a la recollida d’envasos, vidre i paper, així com un embut per a l’emmagatzematge de l’oli usat.

Novetats i contingut que doten a la Fira del Comerç de nous atractius i al·licients per impulsar l’activitat comercial a Vinalesa.