Estos dies s’han iniciat les obres d’ampliació i accessibilitat de les voreres de l’avinguda Constitució, valorada en vora 30.000€. Una obra molt necessària i que ve a continuar en el pla d’accessibilitat que des de Compromís hem treballat des que entràrem al govern municipal.

L’obra ha estat impulsada per l’Ajuntament, tot i que la calçada és propietat de la Diputació, les voreres són responsabilitat municipal. Els fons són provinents del Pla SOM (Serveis i Obres Municipals) de la Diputació de València.

Es tracta d’una inversió que iniciàrem a la legislatura passada i que ara s’executa en una via que ho necessitava. Pel trànsit rodat que suporta de la carretera provincial, perquè és un eix principal de Vinalesa i perquè les voreres eren molt estretes per a vianants.

En la legislatura passada s’actuà a les principals vies del poble i Gafaüt com els carrers Santa Bàrbara, Ample, la Fàbrica, Major, Església, Doctor Mollà, Avda Sanchis Guarner, Indústria de la Seda i la Fila.

Des de Compromís seguirem treballant perquè Vinalesa avance cap a un urbanisme més amable i pensat per a les persones. Encara queda molta feina per fer.