La regidoria de Cultura i Promoció del Valencià, amb Ferran Pardo al capdavant, organitzà una nova sessió dels Grups de Lectura de la Biblioteca en esta ocasió amb l’escriptora Empar de Lanuza i Hurtado.

Lanuza es considerada una pionera en la literatura infantil i juvenil en la nostra llengua, una renovadora de la pedagogia amb molta atenció en l’alumnat amb dificultats per a l’aprenentatge, a més d’una ferma defensora del valencià.

La trobada s’inscriu dins d’un ample cicle de trobades amb personalitats de la literatura en valencià que impulsa la Biblioteca Municipal i que serveix per a dinamitzar i impulsar els grups de lectura.

En esta ocasió, el grup de lectura infantil va realitzar una dramatització del conte “Antoni, Joanot i les perdius”, també entrevistaren a Empar de Lanuza que es va sentir encantada de la rebuda i l’acolliment.

Joan Enric Iriarte, dinamitzador de les trobades, elogià a l’escriptora i va fer un repàs de la seua l’obra literària, amb especial esment al llibre “El rei sabi i altres contes” que enguany compleix quaranta anys de la seua publicació.