La Diputació de València ha atorgat 543.000 euros a l’Ajuntament de Vinalesa dins del pla d’inversions 2022-2023. Des de l’entrada de Compromís al govern de la institució l’any 2015, les ajudes als municipis s’han multiplicat gràcies a l’establiment d’un repartiment dels recursos equitatiu i transparent. Este fet permetrà a l’Ajuntament continuar millorant les condicions de vida del nostre poble i conservar el nostre patrimoni. 

En l’anterior pla d’inversions, del bienni 2020-2021, l’equip de govern destinà estes inversions a la recuperació de l’entorn de la Fàbrica amb la pavimentació del pati del centre cívic i la peatonlització del carrer la Fàbrica; a la millora de l’eficiència energètica amb el canvi a llums de baix consum als carrers Santa Teresa, el Parc del Molí i Roll del Carraixet; a l’adequació de la seu de la policia i a l’adquisició de mobiliari per a l’espai jove i per a l’Espai Cultural La Nau.