Compromís per Vinalesa es presenta a les pròximes eleccions municipals amb una llista renovada. Josep Simó, treballador del metall i membre del col·lectiu local de Compromís, ha estat la persona escollida per encapçalar la candidatura valencianista a l’Ajuntament de Vinalesa.

Compromís, amb presència a l’Ajuntament de Vinalesa des de 2011, ha incrementat gradualment el suport de l’electorat passant del 12% dels vots l’any 2011 al 20% dels vots l’any 2019. Així mateix, Compromís ha format part del govern municipal les últimes dos legislatures.

Com explica el candidat a l’alcaldia Josep Simó “Compromís ha jugat un paper important en la política municipal durant els últims anys i volem que així continue sent, seguirem treballant per una administració accessible, per un govern de proximitat i atent a les necessitats del veïnat, que blinde els serveis públics, que cuide del nostre entorn i que avance en sostenibilitat“. Així mateix apunta que “queden moltes coses per fer, però també per repensar i per canviar. Coneixem les inquietuds del veïnat i els seus problemes. Ens presentem per aportar solucions“.

El segon lloc de la llista l’ocupa Vicent Boscà, mentre que l’actual regidora de Sostenibilitat, Maria Orenga, anirà en el tercer i el portaveu de la formació, Ferran Pardo, en l’onzé. Per la seua banda, Víctor Martínez, regidor durant les dos últimes legislatures, tanca la llista simbòlicament com a suplent. Formen part de la candidatura també José Ortega, Anna Isabel Pardo, Marc Simó, Carmen Orenga, José Frías, Carmen Simó i Empar Guanter.